News Flash:

Ce se intampla in corpul tau daca mananci lamaie inghetata? Efectul este unic!

2 August 2016
3864 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie congelata2
Lamaia este un aliment excelent si o sursa formidabila de vitamina C. Acidul citric, sarurile minerale si oloigoelementele, vitaminele B1, B2, B3, C, PP fac ca lamaia sa fie un izvor incredibil de snanatate.
Totusi, de cele mai multe ori avem tendinta sa folosim doar o parte din lamaie, pierzand astfel o mare parte din beneficii. O metoda mai putin cunoscuta este inghetarea acestui fruct, care permite utilizarea lui in intregime. Cum se face? Se spala lamaia, se pune la congelator, iar cand este inghetata se da pe razatoare, fara a se curata coaja.
Lamaia astfel rasa se poate presasa peste salate, supe, prajituri, inghetata si multe altele, conferind o savoare pe care nu o vei uita si folosind la maximum toti nutrientii din fruct.
Lamaia lupta impotriva celulelor canceroase din corp, le tine sub control, iar cercetatorii spun ca este mai eficienta decat chimioterapia. In plus, lamaia, in integralitatea ei, previne cancerul, distrugand doar celulele maligne si neafectandu-le pe cele sanatoase.
Pulpa de lamaie intinereste tesuturile si curata toxinele din corp, scade tensiunea arteriala, este antidepresiva, combate stresul si tulburarile nervoase. Samburii din lamaie actioneaza eficient asupra unui larg spectru de infectii: fungi, microbi si tot felul de paraziti.
Esenta de lamaie neutralizeaza bacilul lui Eberth (care provoaca febra tifoida) in 5 minute, stafilococul auriu in 5 minute, bacilul lui Laeffler (difteria) in 20 de minute. Vaporii esentei de lamaie stopeaza inmultirea bacilului tuberculozei si a streptococului hemolitic in cateva ore.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006680 (s)