News Flash:

Ce scrie presa internationala despre victoria Simonei Halep

26 Octombrie 2015
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china
Presa internationala a alocat spatii largi meciului dintre Simona Halep (locul 2 WTA) si italianca Flavia Pennetta (locul 8 WTA), de la Turneul Campioanelor.

"Pennetta nu a avut nicio sansa in meciul cu Simona Halep, care s-a impus fara drept de apel, duminica, in debutul Turneului Campioanelor. Romanca s-a impus in primul set in jumatate de ora, scor 6-0. Flavia a incercat sa revina in setul doi, dar a cedat mental si in final s-a predat!", a scris publicatia italiana Gazzetta dello Sport.

Ziarul francez L'Equipe a scris, de asemenea, ca Pennetta nu a avut nici o sansa in fata lui Halep. "Romanca, a carei forma nu o stiam exact avand in vedere ca a avut turnee marcate de accidentari, a fost expeditiva (6-0, 6-3)", a notat publicatia franceza.

"Halep a castigat primul ei meci la Singapore si a obtinut o razbunare rapida impotriva celei care a invins-o la US Open", a scris si wtatennis.com.

Simona Halep (locul 2 WTA) a invins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta (locul 8 WTA), in primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, duminica, la Singapore.

pennetta simona halep turneului campioanelor flavia razbunare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005887 (s)