News Flash:

Ce s-a intamplat cu femeia in scaun cu rotile brutalizata de jandarmi

16 August 2018
998 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie scaun cu rotile 2 1

Imaginile cu femeia bruscata de jandarmi au devenit virale dupa protestul violent de pe 10 august. Iar mometul in care femeia in scaun cu rotile il apara pe un alt protestar doborat de jandarmi, facand scut in jurul lui, a devenit un simbol al unitatii oamenilor, impotriva abuzurilor fortelor de ordine, de vineri seara.
Au fost multe momente tensionate la mitingul din Piata Victoriei. Unul dintre ele, surprins in imagini, arata cum doi protestatari - un barbat si femeia aflata in scaun cu rotile - sunt indepartati cu brutalitate de catre jandarmi.

Potrivit imaginilor, barbatul este impins de un scutier, iar femeia aflata in scaun cu rotile de un altul.

Cei doi se ciocnesc, iar scaunul cu rotile loveste barbatul. In acel moment femeia coboara de pe scaun si il imbratiseaza pe barbat, aparandu-l astfel de loviturile jandarmilor. Fotografia cu cei doi a devenit virala.

Femeia s-a prezentat miercuri la spitalul Floreasca acuzand dureri de cap, arsuri la trahee, dar si urme de lovituri. 

„In urma gazelor, imi este foarte rau, am dureri de cap, stari de voma, dupa cum se vede nu pot sa vorbesc si ma arde pe trahee plus ca sunt arsa in gura, pentru ca mi-au dat jet direct in fata. Le-am spus atunci sa nu mai dea cu gaze, ca au dat cu gaze, fara sa se faca nimic. Eu eram in spatele lor, am vazut tot si le-am spsu sa nu mai dea cu gaze si mi-au dat direct in fata. Am fost in seara aceea la spital, pentru ca ma simteam foarte rau si pe urma am fost la IML , dupa cum se vede sunt si caftita, batuta, uitati. Nu mai putem sa respiram, nu stiu cu ce au dat, vrem sa stim cu ce fel de gaze au dat , in primul rand ca ne-au nenorocit, efectele se vad abia dupa cateva zile”, a declarat miercuri  Denisa Chis, femeia in carucior cu rotile.

Femeia s-a prezentat de asemenea, luni, la Parchetul Militar.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005792 (s)