News Flash:

Ce iti rezerva astrele in aceasta duminica

11 Septembrie 2016
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
BERBEC - Sefii apeleaza la dv. si acceptati sa lucrati si noaptea, stiind cat sunteti de rezistent. Familia este obisnuita sa nu va vada prea mult pe acasa, asa ca nu aveti probleme.

 

TAUR - Nimic nu va convine, totul va iese pe dos si toate din cauza starii de disconfort. Vi se propune o activitate in provincie, dar considerati ca efortul ar fi prea mare.

 


GEMENI - Norocul este in continuare alaturi de dv., dar nu faceti nimic pentru a-l exploata. Flirtati cu persoana care sustine ca va iubeste, fara a fi atras cu adevarat de sarmul acesteia.

 


RAC - Va doriti din tot sufletul o schimbare si este posibil sa faceti greseala sa acceptati cine stie ce propunere din aceasta cauza. Seara, o vizita scurta la rudele apropiate.

 

LEU - Nu puteti sa acceptati explicatiile persoanei iubite, care continua sa plece de acasa cu orice ocazie. Petreceti seara singur si oarecum plictisit de atatea ganduri negre.

 


FECIOARA - Este anuntata cu surle si trambite vizita unei persoane dragi, de care v-ati despartit in conditii destul de incordate. Pregatirile va ocupa intreaga dupa-amiaza. Oboseala.

 


BALANTA - Reusiti sa-i calmati pe cei din jur, care in ultimele sase luni au facut din viata de familie un fel de ring de "box". Seara, organizati o mica petrecere la care invitati doar prietenii.

 

SCORPION - Cumparati un cadou excesiv de scump pentru o vizita la care ati fost invitat impreuna cu toata familia. Seara, vi se cer bani imprumut si nu stiti cum sa refuzati diplomatic.

 

SAGETATOR - Faptul ca sunteti rebel nu mai este un secret pentru nimeni, dar intreaga zi va puneti in situatii exagerate si compromitatoare. Cineva drag sufera din cauza dv.

 

CAPRICORN - Nu mai primiti invitatia la care va asteptati. Puteti organiza si dv. o mica petrecere, dar pur si simplu va este lene si nu vreti nici sa faceti cheltuieli excesive.

 


VARSATOR - Dupa o zi foarte stresanta, veti prefera sa stati acasa si sa va relaxati impreuna cu familia, urmarind programul televiziunilor. Vizita scurta a unor amici va scoate din rutina. 

 


PESTI - In sfarsit, sunteti din nou in centrul atentiei. Rudele va plictisesc cu laudele lor, iar persoana iubita sta numai in bucatarie. O partida de barfa cu vecinii va distreaza.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006418 (s)