News Flash:

Ce iti rezerva astrele astazi

25 Septembrie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec
Astazi faci fata cu brio oricarei provocari la care esti supus si reusesti sa demonstrezi ca poti mai mult. Trebuie doar sa vrei!

Taur
Nu te-ai recuperat inca deplin dupa micile probleme de sanatate pe care le-ai avut in vara aceasta, asa ca nu te forta in acest week-end.

Gemeni
Pui prea mult suflet in tot ce faci. Chiar si in relatiile de prietenie. Poate ar fi bine sa fii mai precaut, sa nu consideri, ulterior, ca ai investit prea mult.

Rac
Nu te lasa doborat de treburile care s-au acumulat la serviciu ori acasa, scrie realitatea.net. Daca te poti organiza, vei vedea ca reusesti sa le rezolvi pe toate.

Leu
Esti pe cale sa ii spui cuiva drag ce crezi cu adevarat despre relatia voastra. Nu mai amana, orice ar fi, lucrurile trebuiesc clarificate.

Fecioara
Astazi ai sansa sa iti petreci timpul cu prietenii. Pune mana pe telefon si vezi ce program au, poate va intelegeti si iesiti undeva impreuna.

Balanta
Esti putin agitat astazi. Ai vrea sa faci cateva schimbari in casa, dar nu iti ajung banii. Nu te grabi, fa lucrurile pe rand si vei vedea ca se poate.

Scorpion
E momentul sa fii mai romantic, partenerul va aprecia asta si veti petrece un week-end placut impreuna, fara sa mai aveti parte de discutii in contradictoriu.

Sagetator
Ai mici probleme de sanatate care te ingrijoreaza de ceva timp. Nu mai amana, trebuie sa te linistesti, asa ca fa-ti cat mai repede programare la medic,.

Capricorn
Esti relaxat si binedispus. Asta e bine, pentru ca ai avut si zile incordate, iar cei din familie se bucura sa vada ca ai trecut peste acele momente.

Varsator
Astazi nu prea ai chef de nimic si de nimeni. Te tenteaza sa iti inchizi telefonul si sa te odihnesti fara sa fii deranjat. Poate ca nu strica sa iei o mica pauza de la toate.

Pesti
S-ar putea sa primesti niste vesti legat de o calatorie. Poate ca e ceva legat de serviciu, dar asta nu inseamna ca nu poate fi si interesant. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005495 (s)