News Flash:

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu seful sau un coleg de serviciu. Cele mai comune 6 vise intime si interpretarea lor

6 August 2016
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1

Cate dintre noi nu am visat ca imparteam patul cu altcineva decat partenerul? Asta nu inseamna ca il vei insela sau ca iti doresti asta. "Daca suntem atente, sunt lucruri pe care le putem invata de la visele noastre", spune psihoterapeutul Sharon Gilchrest O'Neill, specializat in terapia de cuplu si autorul lucrarii "A Short Guide to a Happy Marriage". Iata cateva dintre cele mai comune vise sexuale si interpretarea lor, potrivit intrefete.ro:


1. Sex cu seful
Doar pentru ca visezi ca esti intima cu seful tau de la birou nu inseamna ca vrei cu adevarat sa o faci, spune expertul in vise Lauri Quinn Loewenberg, autor al Cracking the Dream Code. "Visul cu seful vrea sa iti transmita ca trebuie sa fii mai categorica si sa ai mai multa autoritate in viata ta", spune ea.

2. Sexul cu un coleg de serviciu
Este un alt vis comun, spune Loewenberg. "Si in multe dintre aceste vise facem pereche cu cineva de care nu ne-am apropia mai mult de 10 metri", a adaugat ea. Deci, nu lesina daca fantezia ta implica un septuagenar de la contabilitate. Exista, probabil, ceva la el ce admiri sau chiar il invidiezi. "Nu inseamna neaparat ca il doresti. Inseamna ca acel coleg are ceva ce iti doresti sa ai si tu", mai spune Loewenberg.


3. Sex cu fostul
Visele sexuale cu fostul pot fi modul in care creierul tau rezolva emotiile, mai ales daca nu ai fost tu cea care a pus capat relatiei. Dar, cel mai adesea, visul iti ofera o perspectiva pentru relatia ta curenta. "Poti descoperi ca fostul va aparea in visele tale atunci cand relatia curenta a intrat intr-o anumita rutina. Fostul apare pentru a reaprinde dorinta".


4. Sex cu un strain
Inainte sa te indrepti catre un terapist, trebui sa stii ca strainul din visul tau esti, de fapt... chiar tu. Ai facut recent ceva ce a necesitat putere extraordinara, curaj sau impertinenta? Atunci tipul din visele tale este o dovada ca esti mandra de realizarile tale, spune Loewenberg.


In cazul in care strainul este o celebritate, ei bine, chiar ai nevoie sa analizezi de ce ai avut un vis cu George Clooney? "Suntem foarte narcisisti atunci cand visam", spune Loewenberg.


5. Sex in afara limitelor
Sex cu cel mai bun prieten al sotului tau? Nu ai face niciodata, absolut niciodata asa ceva. Atunci, de ce visezi astfel de lucruri? Poate pentru ca barbatul respectiv are anumite calitati pe care ti le doresti la partenerul tau. "Poate ca tipul din visul tau este foarte atent - ceva la care sotul tau nu este foarte bun", spune O'Neill. "Visul te poate ajuta sa incepi o conversatie despre modalitatile in care sotul tau poate alege mai bine indiciile despre lucrurile de care ai nevoie".


6. Sex cu alta femeie
Un astfel de vis iti arata mandria pentru atributele feminine. Visele femeie-cu-femeie sunt deosebit de frecvente in timpul sarcinii. Daca ai un astfel de vis, gandeste-te ce ai facut cu o zi inainte. Au existat realizari speciale de tip feminin, cum ar fi sa ingrijesti un copil bolnav? Visul tau este mult mai probabil o sarbatoare pentru realizarea ta mai mult decat o indicatie pentru orice dorinte sexuale latente.

Nu te stresa analizand un vis literalmente - persoana cu care faci sex simbolizeaza ceva in viata ta, nu o pasiune secreta. "Mintea iti poate arata prin vise ce iti lipseste in viata, iar sexul simbolizeaza dorinta ta de a aduce aceasta calitate in tine", spune Loewenberg.

 


vise sexuale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004684 (s)