News Flash:

Ce-i excita cel mai tare pe barbati?

27 Octombrie 2015
1444 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex2

Vezi cateva idei care te vor ajuta ca sa-l exciti recomandate de specialisti citati de rtv.net.

O fata care-l surprinde. Daca reusesti sa-l surprinzi, va fi sclavul tau pe vecie! Surprinde-l, cand se intoarce acasa, complet dezbracata sau dezbracata-te dintr-o data si spune-i direct, fara nici o alta introducere, ca vrei sa faceti sex pe loc.

Un sarut accidental. Un astfel de sarut nu se intampla mereu, dar cand se intampla, suceste complet mintile unui barbat.

Lenjeria intima
 si tocurile inalte. Niciun barbat nu va rezista, vreodata, unei femei in lenjerie intima, cu pantofi cu toc. Sau poate un pardesiu si palarie, ar fi o alta varianta care l-ar innebuni deopotriva.

Pielea la vedere.
 Vino intr-o zi la birou intr-o fusta mini, care sa-ti dezgoleasca picioarele si va fi suficient. Imaginatia lui o va lua razna si-si va dori mai mult.

O fata care flirteaza. Orice barbat va fi cucerit de o fata care zambeste cu subinteles, rade, clipeste inocent. Atitudinea asta il va face sa se simta mult mai barbat decat crezi.

O fata cu atitudine, sexy si sigura pe ea. Cu siguranta il vei excita! O femeie sigura pe ea il duce cu gandul la putina dominare din partea ta, ceea ce-i va placea teribil.


lenjeria intima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004976 (s)