News Flash:

Ce fel de sani le plac barbatilor? Varsatorii prefera sanii mic, berbecii ii adora pe cei mari, iar pestii pe cei fermi. Vezi ce spune zodia ta

14 Ianuarie 2017
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
sani mari Jordan Carver
Daca nu ai curaj sa il intrebi ce sani prefera si daca ai tai se incadreaza in lista lui de "pasiuni", iti spunem noi. Descopera ce slabiciuni au barbatii in materie de sani, in functie de caracteristicile zodiei lor. 
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nativii din rac sunt de-a dreptul obsedati de sanii mari. Fanteziile lor implica adesea sanii de dimensiuni uriase si vor face orice sa cucereasca o femeie daca se incadreaza in tiparul lor.
Leu (22 iulie - 22 august)
Barbatii din leu privesc sanii per ansamblu, nu au neaparat un standard de dimensiuni sau forme. Totusi au o slabiciune pentru sanii naturali care arata perfect, fiind fermi si "in vant". 
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele nu sunt pretentioase la acest capitol. Barbatii din aceasta zodie sunt adeptii perfectiunii, deci nu accepta sub nicio forma orice lipsa de simetrie sau ceva care ar putea afecta echilibrul perfect al unei perechi de sani. 
Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
Barbatii din balanta prefera sanii potriviti ca marime, dar vor fi cuceriti si de cei ceva mai mici dar foarte sexy si perfect conturati. 
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
La fel ca si racii, barbatii din scorpion viseaza la sani deosebit de mari. Din acest motiv, nu ii deranjeaza absolut deloc implanturile cu silicon, dar numai daca rezultatul este pe gustul lor. 
Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
Sagetatorii sunt mai mult fascinati de forme decat de dimensiuni, iar slabiciunea lor sunt sfarcurile care se pot intrezari sub o bluza. Din acest motiv urasc sutienele si nu se lasa pacaliti de cele cu push-up. 
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Barbatii din capricorn iubesc sanii rotunzi, potriviti ca marime. Sunt foarte critici, motiv pentru care nu ii deranjeaza deloc eventualele opratii de corectare daca asta infrumuseteaza o pereche de sani.
Varsator (21 ianuarie - 18 februarie)
Chiar daca pare greu de crezut, varsatorii prefera sanii mici. E ceva obraznic legat de ei care le aprinde dorinta. La fel ca si sagetatorii, urasc cu inversunare sutienele care incearca sa ii mascheze. 
Pesti (19 februarie - 20 martie)
Nativii din pesti au o obsesie pentru sanii conici, cu sfarcurile "in vant", asa cum ii au femeile de culoare. Daca esti detinatoarea unor astfel de sani, va fi complet dat pe spate! 
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Barbatii din zodia berbec prefera sanii mari si asta pentru ca adora femeile voluptoase. Nu inseamna ca nu sunt dispusi sa faca si ceva compromisuri daca se indragostesc de o femeie care nu se incadreaza in idealul lor.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt adeptii naturalului si aceasta regula este valabila si cand vine vorba de sanii pe care ii prefera. In ceea ce priveste dimensiunea nu sunt foarte pretentiosi, dar singura conditie este fermitatea, care n-ar trebui sa-i dezamageasca. 
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Barbatii din zodia gemeni prefera sanii care nu ies din tipare in ceea ce priveste dimensiunile. Nu vor sani nici prea mari, dar nici prea mici. Ii prefera pe cei obraznici, fermi si usor conici.

rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007674 (s)