News Flash:

Ce contin pateurile din comert

19 August 2018
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
comert

Etichetele pateurilor de ficat din comert au, suprinzator, un continut din ce in ce mai scazut de…ficat. Imbunatatit cu aditivi alimentari care iti pun in pericol sanatatea, majoritatea conservelor cu pate contin foarte multa sare si doar 15-20% ficat. 

Aditivii din porumb, slanina sau sorici sunt adevarate bombe calorice si fac din acesta un aliment care trebuie evitat in curele de slabire. Cel mai intalnit colorant este carminul, care poate produce alergii si eruptii cutanate. Totodata, prezenta monoglutamatul de sodiu reprezinta un alt ingredient care indica cat de sanatos este pateul pe care urmeaza sa il cumperi. Potentiator de aroma, acesta ofera un gust foarte bun, insa este extrem de nociv pentru sanatate si poate crea dependenta.

Un alt aditiv alimentar pe care trebuie sa il eviti este și nitritul de sodiu, care crește termenul de valabilitate al produsului, insa poate contribui la dezvoltarea cancerului de colon. Nici diverși alergeni, precum telina, muștarul sau soia nu indica faptul ca ai in fata un produs sanatos.


ficat porumb slanina sorici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)