News Flash:

Ce ciudatenii mai reclama romanii la OPC. O vanzatoare din Bacau, reclamata de cliente ca face ochi dulci barbatilor

21 Septembrie 2017
973 Vizualizari | 0 Comentarii
mcdonalds 465x390
O femeie din Moinesti a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Bacau ca angajata unui magazin din oras ”face ochi dulci” barbatilor, inclusiv sotului ei. O alta reclamatie inedita a fost facuta la sfarsitul lunii mai, cand un barbat a cerut inlocuirea unor prepelite.
Femeia din Moinesti a facut o sesizare scrisa la CJPC Bacau, reclamand ca angajata unui magazin din apropierea casei ”face ochi dulci” clientilor, iar sotul acesteia s-ar afla printre ”victime”.
”O doamna reclama o angajata de la un magazin de pe langa domiciliul dansei, ca face ochi dulci barbatilor si sotului ei si ca acesta cand ajunge acasa devine violent si o bate. Acolo nu avem noi competenta de control. I-am sugerat, i-am recomandat doamnei, in cazul in care este vorba de violenta, sa se adreseze Politiei, institutiilor abilitate. A fost o sesizare in scris”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Alin Nastasa, directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bacau, intrebat despre reclamatiile ciudate primite de-a lungul timpului de inspectori.
In fiecare an, la sediul institutiei sunt primite zeci de apeluri cu reclamatii inedite.
O alta sesizare a fost facuta in luna mai, cand un bacauan a reclamat la OPC ca a cumparat 40 de prepelite la oferta, insa, in loc de patru femele si un mascul, a primit patru masculi si o femela.
”Le-a achizionat. Era un fel de oferta, la cinci prepelite primea patru femele si un mascul. A luat in total 40, pui, iar proportia era inversa. Probabil omul le cumparase pentru oua. A facut sesizare, noi am demarat cercetarea, operatorul economic si-a dat seama ca a gresit si a remediat situatia. S-a dispus inlocuirea prepelitelor, conform ofertei initiale”, a spus Alin Nastasa.
O alta perasoana a sesizat, in luna august, faptul ca a cumparat o jucarie pentru copii cu varsta de peste trei ani, din mall-ul din Bacau, iar cand i-a daruit-o fiicei sale, papusa pronunta cuvinte obscene.
”Un consumator cu domiciliul in Targu Mures, venit in Bacau, a cumparat o jucarie pentru copil de la un magazin de jucarii din mall, iar cand a ajuns acasa si-a dat seama ca, la un moment dat, jucaria pronunta cuvinte obscene. S-a facut control, s-au confirmat cele relatate in plangere, a fost sanctionat operatorul economic si au fost retrase jucariile de la comercializare”, a precizat Alin Nastasa. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008323 (s)