News Flash:

Ce ar trebui sa stiti despre restaurantele fast-food?

22 Iulie 2018
774 Vizualizari | 0 Comentarii
fast food

Cel mai bun interval de timp pentru a merge la un restaurant fast-food este in orele aglomerate, de obicei intre 11.00 si 13.00 sau intre 16.00 si 18.00. Atunci mancarea se vinde foarte repede si poti fi sigur ca e proaspata.

Daca vrei sa primesti cartofi prajiti proaspeti, cere fara sare. Cartofii sunt presarati cu sare imediat dupa ce sunt scosi din fiteuza, astfel ca angajatii iti vor da o portie proaspata de cartofi sau vor face una special pentru tine. Mirosul specific de mancare fast-food face parte din strategia de marketing. Multe lanturi lasa in mod intentionat mirosul din bucatarie sa se imprastie pe strada, stiind ca trecatorii vor face fata cu greu tentatiei culinare.

Cola e mai ieftina decat ceaiul pentru ca stimuleaza apetitul. Poate te-ai intrebat de ce o cana cu apa fierbinte si un plic de ceai costa mai mult decat un suc. Motivul este acela ca sucul, in special cel carbogazos, stimuleaza apetitul, potrivit unor studii recente, citate de brightside.me. Cartofii prajiti contin 19 ingrediente. Aroma atat de placuta a cartofilor prajiti de la fast-food este foarte dificil de obtinut acasa.

Iar motivul este simplu: cartofii din restaurantele fast-food contin in jur de 19 ingrediente, de la sarea si uleiul obisnuite, pana la potentiatori de arome si si diversi alti aditivi.

Nu este bine sa mergi la fast-food la primele ore ale diminetii. Imediat inainte de deschidere, aparatele si ustensilele din bucatarie sunt curatate cu substante chimice agresive, iar urme ale acestor pot ajunge pe mancarea ta.

Preparatele fast food din prezent sunt mult mai calorice decat cele din trecut. Nivelul caloriilor a crescut in cazul cheeseburgerilor cu 75% comparativ cu anii '80. In urma cu 20 de ani, cartofii prajiti aveau de doua ori mai putine calorii decat cei din prezent, iar pizza are acum cu 70% mai multe calorii. Nivelul de zahar dintr-o bautura milkshake depaseste de 2-3 ori limita maxima recomandata de zahar pe zi. O portie medie contine in jur de 85 de grame de zahar.

sursa: eva.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005569 (s)