News Flash:

Ce afectiuni trateaza apa cu lamaie?

14 Decembrie 2017
977 Vizualizari | 0 Comentarii
apa cu lamaie

O lamaie contine 64% din doza zilnica recomandata de vitamina C, precum si polifenoli si terpeni. Multi experti sugereaza ca ar trebui sa-ti incepi ziua cu un pahar cu apa calda cu lamaie. Iar pentru a pregati acest tratament natural trebuie doar sa fierbi putina apa, sa o lasi sa se raceasca si sa adaugi zeama proaspat stoarsa de lamaie. Apa cu lamaie ii poate oferi corpului nutrienti esentiali si iti poate imbunatati sanatatea. 

In cazul caror afectiuni te poate ajuta apa cu lamaie?

1. Acnee

Apa cu lamaie reduce aciditatea din corpul tau si previne aparitia acneei. Spala-te pe fata cu apa cu lamaie pentru a elimina acneea si pentru a stimula sanatatea pielii!

2. Apetit crescut

Apa cu lamaie inhiba apetitul alimentar datorita continutul bogat de vitamine si enzime care regleaza nivelul de zahar din sange, ajutandu-te astfel sa mentii o greutate sanatoasa. De asemenea, aceasta bautura contine pectina, o fibra care ajuta digestia si imbunatateste functionarea sistemului digestiv.

3. Pietre la rinichi

Lamaile au un continut bogat de potasiu, un mineral care poate creste nivelul de citrat din urina si preveni formarea oxalatului.

4. Sistem imunitar slabit

Lamaile reprezinta sprijinul de care are nevoie sistemul limfatic, care, la randul sau, ajuta sistemul imunitar sa elimine agentii patogeni.

5. Durere la nivelul vezicii biliare

Bea un pahar cu apa cu lamaie la ora pranzului pentru a elimina calculii biliari si pentru a ameliora durerea cauzata de acestia.

6. Gripa si raceala

Fiind un antioxidant natural plin de vitamina C, lamaia iti poate stimula sistemul imunitar atunci cand trebuie sa combati racelile si gripa.

De asemenea, are proprietati antibacteriene si antivirale puternice, motiv pentru care consumul de apa calda cu lamaie in timpul iernii este cea mai buna protectie impotriva bolilor sezoniere.

7. Unghii moi

Apa cu lamaie poate intari unghiile si indeparta petele albe care apar adesea pe ele.

8. Otravire alimentara

Bea un pahar cu apa cu lamaie in fiecare zi pentru a preveni otravirea cu alimente atunci cand calatoresti in alte tari.

9. Fibromalgie

Combinatia de apa cu lamaie si yoga poate ameliora sentimentul de epuizare cauzat de fibromalgie.

10. Inflamatii

Apa cu lamaie reduce inflamatiile din organism, datorita proprietatilor sale antiinflamatoare puternice.

11. Colita

Colita este o afectiune care apare din cauza dezechilibrului nivelurilor acide / alcaline din organism. Aceasta poate fi vindecata prin consumul regulat de apa cu lamaie, care va echilibra nivelul pH-ului si va reduce aciditatea din sange.

sursa: eva.ro


1 acnee
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)