News Flash:

Cazul politistului pedofil - Fostul consilier al ministrului Carmen Dan, Valentin Riciu: Despescu sa-si asume responsabilitati pentru functia pe care o are

17 Ianuarie 2018
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
bogdan despescu

Fostul consilier al ministrului Afacerilor Interne, Valentin Riciu, a declarat, miercuri dimineata, ca, in ceea ce priveste cazul agentului acuzat de pedofilie, actualul sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu, ar trebui "sa-si asume responsabilitati pentru functia pe care o are".
"Eu sunt consilierul agent de politie, dar in fruntea Politiei Romane sunt chestori, fostul sef al Politiei Capitalei care, iata, nu si-a dat nico demisie, desi stia despre acea nota, actualul sef al Politiei Romane, domnul Despescu, care are o semnatura. Nu pot sa spun eu ce sa faca domnul Despescu. Domnul Despescu sa-si asume responsabilitati pentru functia pe care o are. Marius Voicu era seful Politiei Capitalei, la fel sa-si asume responsabilitati. Nu pot sa le spun eu ce sa faca, este decizia lor", a declarat Valentin Riciu, miercuri dimineata, la plecarea de la sediul Ministerului Afacerilor Interne

Referitor la plangerile si dosarele care l-ar viza, Valentin Riciu a declarat ca inca nu stie despre ce este vorba. "In momentul in care voi fi chemat, voi da detalii. Pana la momentul ala, nu pot sa spun nimic", a completat Riciu. El a mai spus ca ramane politist.

Marti seara, Valentin Riciu a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din functia de consilier al ministrului Afacerilor Interne. Parchetul General a anuntat, luni, ca a sesizat Inspectia Judiciara in cazul a doua dosare care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilier al ministrului Afacerilor Interne, instrumentate de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3, procurorii constatand ca cercetarile au fost tergiversate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006817 (s)