News Flash:

Cazul Bodnariu schimba legea in Norvegia

24 Ianuarie 2016
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
bodnariu
Sotii Bodnariu si-ar putea recupera copiii. Asta sustin deputatii romani care au fost in Norvegia pentru a rezolva acest caz. Autoritatile norvegiene se gandesc chiar sa schimbe legile privind protectia copilului in urma cazului Bodnariu.Parlamentarii romani care au fost in Norvegia pentru a afla informatii noi despre sotii Bodnariu sunt convinsi ca in acest caz s-a comis un abuz.

 

Au trecut mai bine de trei luni, iar sotii Bodnariu nu au primit inca dosarul acuzarii. Mai grav este ca in tot acest timp, intitutia Barnevernet ascunde probe. Este vorba despre un bilet pe care una dintre fete l-a trimis parintilor, in care le spunea ca isi doreste sa vina acasa. Modul in care au fost crescutii cei cinci copii, dar si felul in care este vazuta familia de romani in comunitatea de norvegieniarata ca ar exista sanse ca cei doi soti sa isi recupereze copiii, spune deputatulMircea Dolha.

 

O comisie interministeriala din Norvegia va analiza legea protectiei copilului. Mai mult, autoritatile se gandesc chiar sa infiinteze cu tribunal al familiei care ar putea supraveghea deciziile Barnevernet.  Antena 3 a initiat o campanie pentru a atrage atentia asupra abuzurilor care au fost supusi sotii Bodnariu. Sute de mii de oameni s-au alaturat acestui demers si au semnat petitia prin care cer reintregirea familiei Bodnariu. 

 


sotii bodnariu copiii deputatii norvegia parlamentarii abuz norvegieni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005545 (s)