News Flash:

CAZ SOCANT! Un jandarm din judetul Vrancea este acuzat de sotie ca si-ar fi ABUZAT sexual copilul, o fetita de 5 ani. Ce spun apropiatii

21 August 2018
905 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarmerie2

Un jandarm din Vrancea este acuzat de sotie ca ar fi abuzat sexual de copilul lor, o fetita de cinci ani, o plangere fiind inregistrata la Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani. Apropiatii cred ca femeia a inventat totul pentru a obtine custodia copilului, dupa divort.
O femeie din judetul Vrancea isi acuza sotul, un jandarm, ca se dezbraca frecvent in fata copilului si avea un limbaj neadecvat, ba chiar ar fi intretinut relatii sexuale cu fetita in varsta de cinci ani, ceea ce ar fi determinat-o pe sa depuna reclamatie la Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani. Aceasta sustine, in reclamatia depusa, ca are inregistrari care pot demonstra acuzatiile grave.

Surse din cadrul Jandarmeriei Vrancea au confirmat, marti, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca exista o plangere care vizeaza un subofiter din cadrul institutiei. Politia Vrancea a trimis o adresa Jandarmeriei, inca de luni, prin care informeaza ca pe numele jandarmului exista o plangere privind infractiunea de viol.

Aceleasi surse au precizat ca jandarmul reclamat de sotie isi va continua activitatea deoarece, conform legii 80 privind statutul cadrelor militare, militarii nu se mai pun la dispozitie decat in momentul trimiterii in judecata.


Ancheta va fi coordonata de procurori dupa ce se va stabili cine are competenta pentru a-l cerceta pe subofiterul reclamat.

„Exista o plangere dar inca se fac verificari privind calitatea persoanei reclamate. In functie de rezultate se va decide cine va instrumenta cazul”, a declarat, la solicitarea MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani, Ionut Drimba.

Cazul a ajuns si in atentia Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vrancea, dupa ce sotia jandarmului a reclamat si aici comportamentul indecent al sotului inca din luna ianuarie, insa dupa doar doua zile a revenit si a solicitat inchiderea dosarului.

Reprezentantii DGASPC Vrancea au facut o vizita la domiciliul celor doi soti si nu au descoperit lucruri care sa confirme acuzatiile initiale.

„In luna ianuarie a existat o plangere. Mama a venit la sediul nostru si a solicitat consiliere psihologica pentru fetita sa deoarece sotul ar fi avut un comportament neadecvat. Nu a dat detalii dar dupa doua zile a revenit asupra celor declarate si a solicitat inchiderea dosarului. A fost facuta o vizita la domiciliul lor si nu a fost descoperita o situatie conflictuala, copilul nu avea urme de violente, era bine imbracat, a vorbit cu colegii mei”, a explicat pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea, Adina Lascan.

Dupa ce au aparut noi acuzatii, reprezentantii DGASPC Vrancea vor relua ancheta.

„Ne-am autosesizat in acest caz. Vom lua legatura cu ei, sa facem noi verificari. Cazul a fost anchetat si de Serviciul Social al Primariei, nici cei de acolo nu au gasit nereguli in cadrul familiei”, a precizat Adina Lascan.

In paralel cu plangerea depusa la Parchet, femeia a intentat si divortul.

Apropiatii jandarmului sustin ca acuzatiile ar fi inventate de femeie pentru a obtine custodia copilului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005969 (s)