News Flash:

Caz socant in Caras-Severin! O femeie a disparut si nimeni nu-i da de urma. Lucrurile dispar si ele ca prin minune

14 Martie 2015
1685 Vizualizari | 1 Comentarii
Triunghiul Bermudelor s-a mutat in Banat. Oameni si obiecte dispar intr-olocalitate din judetul Caras Severin. Mai intai a disparut o femeie. Apoi drona super-sofisticata trimisa in cautarea ei. Totul a inceput joi, 5 martie. O femeie in varsta de 59 de ani a disparut  de acasa. Ore in sir au cautat-o rudele ei, apoi s-au dus la politie. Autoritatile din Caransebes au intrat in stare de alerta si au inceput sa o caute pe femeie. Cum afara s-a intunecat iar aceasta era de negasit, primarul Marcel Vela a avut ideea sa lanseze in cautarea ei o drona in valoare de 90.000 de euro, dotata cu termoviziune.

Primaria Caransebes s-a dotat, anul acesta, cu trei drone din cele pe care le foosesc trupele NATO, in baza unui program transfrontalier derulat in parteneriat cu Ministerul de Interne din Serbia. In scurt timp dupa s-a ridicat de la sol, drona a disparut si ea. "Parea ca a inghitit-o pamantul", spun localnicii. Zile intregi, politistii locali din Caransebes au "periat" zonele din oras in cautarea aparatului. Fara success insa. Intr-un final, joi, la Caransebes a sosit o echipa de scafandri de la Constanta. Acestia au intrat in raul Timis, pentru a cauta aparatul. Ore in sir au  scotocit in mal, dar drona a ramas tot de negasit. In mod cu totul bizar, reprezentantii firmei producatoare a dronei, din Danemarca, comunicase primariei Caransebes un anume loc din raul Timis, cu coordonate GPS precise, de unde sustin ca primesc semnal ca s-ar afla aceasta.
Desi scafandri au vizat in cautarea lor exact acel loc, masinaria nu a fost gasita, de parca ar fi fost inghitita de apa. La fel de ciudat e si ca, in acelasi loc, a fost descoperit in schimb cadavrul femeii disparute, in cautarea careia fusese trimisa drona cu termoviziune. "Trupul femeii de 59 de ani a fost descoperit in raul Timis,  joi noaptea, dupa ora 23,00, de un echipaj de pompieri de la detasamentul din Caramsebes. Din primele cercetari, cadavrul nu prezenta urme de violenta. Trupul a fost trimis la necropsie", a relatat Ancuta Chetan, ofiterul de presa al Politiei Caras Severin.

triunghiul bermudelor dispar localitate femeie alerta termoviziune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005344 (s)