News Flash:

Catalin Predoiu il ataca dur pe Ponta

20 Ianuarie 2015
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a lansat, luni, un atacat dur la adresa premierului Victor Ponta, in urma invitatiei pe care acesta a adresat-o conducerii PNL, la dialog pe teme esentiale pentru guvernare.

„La schimb cu incompetenta administrativaproasta guvernare si prabusirea economica a Romaniei, domnul Ponta ne ofera pacea si consensul politic. Victor Ponta nu mai vrea batalii politice, insa uita ca cea mai importanta batalie politica pe care a pierdut-o este aceea a credibilitatii”, a scris Predoiu pe pagina sa deFacebook.


Liderul liberal il acuza, totodata, pe Victor Ponta ca a introdus taxe aberante, precum acciza la combustibil.

"In ultimii trei ani de zile, Victor Ponta a nenorocit mii de companii si de familii prin multele decizii aberante si abuzive precum taxa pe stalphartuirea firmelor cu ANAFacciza la combustibil si alte 59 de noi taxe, multe luate la presiunea baronilor, care sunt si stapanii lui politici", noteaza Predoiu.

"Pacea si consensul pe care le cauta acum domnul Ponta sunt doar biletele lui catre salvarea politica. Insa viitorul Romaniei si al romanilor nu pot face obiectul unui troc pentru salvarea viitorului politicianului Victor Ponta", mai scrie Catalin Predoiu.

Premierul Victor Ponta a a anuntat, luni, ca vrea sa discute cu liderii liberali despre revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul de transport, legile sigurantei nationale si criza francului elvetian. El a precizat ca le va transmite o scrisoare Alinei Gorghiu si lui Vasile Blaga, co-presedintii noului PNL, pe aceasta tema.

incompetenta administrativa proasta guvernare prabusirea economica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005400 (s)