News Flash:

Catalin Morosanu a fost declarat "Regele junglei"

9 Martie 2015
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Morosanu (30 de ani) este cel mai tare din jungla africana. Dupa 21 de zile petrecute in tabara de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici", luptatorul a fost incoronat rege. In finala, cel supranumit "moartea din Carpati", s-a luptat cu Dorian Popa si Ruby.
Dorian Popa si Catalin Morosanu au fost cele doua vedete ramase in cursa pentru castigarea titlului de "Regele Junglei".
Dupa ce au trecut cu brio de probele "Lacrimi si dinti" (Dorina Popa) si "Singura casca" (Catalin Morosanu", cei doi concurenti au fost votati de public sa ramana pana la finalul competitiei.
Ruby a parasit tabara din jungla africana. Vedeta a fost pusa in dificultate la proba "Scarbiti, va rog!", unde a reusit sa castige o singura steluta si, astfel, a fost eliminata pe ultima suta de metri, scrie Romaniatv.net.
Nu mai incape indoiala ca publicul l-a placut pe Catalin Morosanu (33 de ani), scrie click.ro. Nu a facut el senzatie in primele editii "Sunt celebru, scoate-ma de aici", dar a castigat teren mai tarziu.
Cand telespectatorii l-au votat la probe, luptatorul nu i-a dezamagit si la fiecare provocare a junglei la care a participat s-a organizat bine si nu a venit cu mana goala in campus. Le-a adus colegilor mancare in tabara. La fel de bine s-a descurcat si in finala cand se pare ca i-a convins pe cei de acasa ca merita sa castige. A obtinut cele mai multe voturi si nici lui nu i-a venit sa creada ca a avut atatia sustinatori.

catalin morosanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006806 (s)