News Flash:

Catalin Crisan nu are noroc in dragoste, dar se mandreste cu FATA lui. E de o frumusete rapitoare si le da clasa multora din showbiz. Incredibil cum poate sa arate FIICA artistului si cu ce se ocupa

16 Iulie 2017
15068 Vizualizari | 0 Comentarii
catalin crisan0

După ani în care nimeni n-a mai știut mai nimic de Catalin Crisan, solistul riscă tot ca să-și revendice numele. Artistul, care în ultimii ani și-a luat o pauză și a ascultat doar cum ”Vorbește marea”, este hotărât să revină în prim-plan cu un spectacol mare, în toamnă, la Sala Palatului, și este hotărât să arunce în joc un as, pe fiica sa cea mare.


Este vorba de Daria Catalina Crisan, care, ajunsă la 17 ani, este o frumoasă domnișoară, la fel de frumoasă ca mama sa, fosta soție a artistului, solista Lucia Bubulac. Părinții săi sunt extrem de fericiți, deoarece le-a moștenit talentul, Daria fiind o talentată actriță, dar și cântăreață. În urmă cu doi ani, domnișoara Crișan, elevă la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”, a ajuns până în finala show-ului concurs de televiziune ”KIDsing” de la Kanal D ( FOTO centru), dar a ratat trofeul.

 

Experiența i-a fost de bun augur, așa că, mobilizată, frumoasa solistă este pregătită să facă show alături de Cătălin Crișan, debutul urmând să aibă loc pe scena Sălii Palatului, pe 3 octombrie a.c., când tatăl ei va sărbători și 30 de ani de la debutul său în lumea artistică. Alături de odorul solistului, îi vor mai fi aproape, în spectacol, Adrian Daminescu, Mirabela Dauer, Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, acompaniați de o orchestră dirijată de Daniel Jinga.


Preferată a tatălui său, Cătălin Crișan și-a distribut fiica și într-o piesă de teatru a cărei regie este semnată de solist, ”Profesorul de franceză”. Cătălin Crișan a divorțat de Lucia Bubulac, mama Dariei și a lui Raris Andrei, în urmă cu opt ani. Artistul, în vârstă de 49 ani, mai are o fetiță, Lara Maria (4 ani) , dintr-o scurtă căsătorie .



catalin crisan solistul artistul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005771 (s)