News Flash:

Cat ghinion! O bucata de metal desprinsa dintr-un troleibuz a cazut pe parbrizul unei masini

13 Mai 2015
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Un sofer timisorean s-a trezit, marti seara, cu o piesa desprinsa de la un troleibuz pe parbrizul  masinii sale. Incidentul a avut loc in zona Michelangelo tocmai in perioada in care se afla in zona si primarul Timisoarei, iar tanarul a profitat de ocazie pentru a-si face auzita problema, scrie tion.ro.
Tanarul, pe nume Ovidiu, mergea cu masina in intersectia Michelangelo, si s-a trezit cu un obiect pe parbriz, in dreptul locului din dreapta, de langa sofer.  Obiectul care a spart parbrizul nu era altceva decat o piesa componenta a unui troleibuz. Este vorba despre o componenta aflata la capatul pantografului, care gliseaza pe firul de curent de unde mijlocul de transport in comun se alimenteaza cu electricitate.
Tanarul s-a speriat, fiind incepator. Auzind de la niste oameni ca primarul Timisoarei este in zona,  acesta a profitat de moment pentru a ii prezenta situatia lui Nicolae Robu, care planta un copac in apropiere, la un eveniment al mediatorilor. Robu i-a spus soferului sau, Vasile, sa cheme politia si reprezentantii RATT, care au venit imediat la locul indicat. Tanarul a primit asigurari ca paguba ii va fi platita, deoarece troleibuzul este asigurat.

zona michelangelo capatul pantografului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006963 (s)