News Flash:

Cat de simplu poti prepara pate de casa din ficat de pui

19 Martie 2017
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
pate
Din bucataria frantuzeasca romanii au preluat cateva preparate pe care le-au transformat in retete traditionale. Unul dintre acestea este si indragitul pate de casa realizat din ficat de pui, care este de asemenea si foarte sanatos. Astazi invatam impreuna sa ne delectam cu gusturi si arome speciale.
Acestea sunt ingredientele care sa te ajute sa pregatesti deliciosul aperitiv: 500 de grame de ficat de pui CocoRico, 100 de grame de unt, 75 de ml de smantana, 1 lingura de sare, 1/2 lingura de boia, piper, 75 de ml de cognac. Mod de preparare: Caleste ceapa in unt. Adauga ficatul de pui sarea, piperul si boiaua si tine-le pe foc aproximativ 5 minute. Pune ficatul in blender si adauga coniacul. Scoate pasta din blender si amesteca cu smantana. Tocmai ai obtinut un pate de casa realizat din ficat de pui absolut delicios. CocoRico iti ureaza pofta buna!

bucataria frantuzeasca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006270 (s)