News Flash:

Cat de mult ajuta bronzarea la solar inainte de a merge la plaja

17 August 2018
876 Vizualizari | 0 Comentarii
solar

Odata cu venirea verii multe femei îsi pregatesc pielea pentruexpunerea la soare, frecventand solarul. Specialistii sustin însa ca decizia este gresita, deoarece solarul foloseste raze UVA, care bronzeaza pielea, dar nu îi confera niciun fel de protectie împotriva arsurilor solare.

De asemenea, radiatiile UVA sunt responsabile de îmbatranirea prematura a pielii, scaderea imunitatii organismului si cresterea riscului mutatiilor AND-ului celular, ceea ce favorizeaza aparitia cancerului de piele.

„Multe persoane merg la solar pentru a-si pregati pielea înainte de sezonul estival. Aceste persoane se pregatesc mai mult pentru a arata bine. Ele îsi doresc o culoare bronzata frumos chiar daca sunt abia prima zi pe plaja. Însa indiferent cat de bronzata este pielea, expunerea necontrolata la soare, fara protectie, atunci cand soarele este foarte activ, nu te protejeaza de arsurile solare.

VIDEO - Aceasta tanara merge de patru ori pe zi la solar! De ce face asta si cum arata!

Mersul la solar nu va scuteste de arsurile solare, daca nu va protejati cu creme speciale tipului dumneavoastra de piele", afirma medicul dermato-venerolog, Veronica Vîzdoaga.

Dermatologul mai sustine ca pielea noastra va suferi atata timp cat ne expunem necontrolat si frecvent la razele UV. Pielea îmbatraneste mai rapid, îsi pierde din elasticitate, apar pete pigmentare, scade imunitatea locala, respectiv, apar eruptii sub forma de papiloame si keratoame solare.

 


solarul raze arsurilor solare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006309 (s)