News Flash:

Casele si apartamentele inchiriate vor fi controlate de ANAF

29 Septembrie 2016
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
apartament
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) incepe verificarea mai amanuntita a contractelor de inchiriere, printr-o campanie de informare a proprietarilor de locuinte, urmata de actiuni de control si sanctiuni unde se constata nereguli, a declarat miercuri seara presedintele ANAF, Dragos Doros, la postul public de televiziune.

"In cazul chiriilor, primul pas este ca am pus la punct o campanie de informare si vrem sa pornim prin a discuta cu administratori de bloc, in blocurile mai mari unde stim ca exist zone sensibile, sa informam proprietarii. Pana la urma, daca vrem conformare voluntara din partea proprietarilor care inchiriaza, primul pas este sa ii informam si sa stie la ce sa se astepte in caz ca nu declara. Pasul doi este sa mergem in control si sa ii sanctionam", a explicat Doros.

El a precizat ca incheierea unor contracte de inchiriere pe sume modice "este un fenomen" observat la ANAF.

Presedintele Fiscului a mentionat, insa, ca si pana acum proprietarii care inchiriaza erau verificati, insa aceasta activitatea nu era prioritara pentru ANAF.

"Noi nu putem sa spunem ca nu controlam proprietarii, dar nu a fost un focus pentru noi. In momentul acesta, proprietarii care obtin venituri din chirii devin un focus pentru noi. Primul pas este campania de informare, pasul doi este de control", a adaugat Doros.

doros inchiriere anaf proprietarii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014824 (s)