News Flash:

Carmen Bruma, super sexy la piscina

9 Iulie 2016
1521 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen bruma 0
Carmen Bruma este una dintre cele mai sexy  mamici din showbiz.  Intotdeauna atenta la felul in care arata, vedeta a reusit de-alungul timpului sa isi pastreze o silueta impecabila, chiar daca a nascut in urma cu aproape doi ani.

Carmen a postat o imagine pe o retea de socializare, in care apare sexy in timp ce inoata. Imaginea, care a incins internetul, a fost realizata la piscina, iar vedeta isi etaleaza posteriorul apetisant, intr-un costum de baie minuscul.
Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna de foarte multi ani. Cei doi au un baietel pe nume Vlad, care este o minunatie de copil, in varsta de doi ani.
Adepta unui stil de viata sanatos, Carmen Bruma acorda o atentie speciala nu doar meselor principale, ci si gustarilor. Astfel, atunci cand vrea sa se energizeze, vedeta alege o gustare extrem de hranitoare, dar saraca in calorii al carei ingredient principal este avocado, fructul minune, apreciat de toti nutritionistii. Considerat de unii o sursa proteica mai buna decat carnea, avocado contine vitaminele B6, C, E si K, betacaroten, luteina, seleniu, potasiu, dar si acizi grasi omega 3.

Galerie Foto

bruma_la_piscina
carmen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005269 (s)