News Flash:

Carmen Bruma ne explica ce greseli facem atunci cand vrem sa slabim, dar nu reusim

21 Octombrie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
bruma

Carmen Bruma este cunoscuta pentru stilul de viata sanatos pe care il urmeaza. Ea imbina alimentatia sanatoasa cu sportul, iar rezultatele spectaculoase le afiseaza la fiecare aparitie. Daca si tu te-ai intrebat care sunt motivele pentru care nu reusesti sa slabesti cu toate ca te straduiesti destul de mult, iata mai jos ce explicatii iti ofera vedeta pe site-ul personal.


 


1.Supraestimezi antrenamentul si efectele lui. Daca ai senzatia ca poti sa mananci orice si oricat pentru ca te duci de 2-3 ori pe saptamana la sala, te inseli. Daca vrei sa slabesti NU ESTE SUFICIENT sa mananci sanatos si sa mergi la sala. Trebuie sa mai ai si un DEFICIT CALORIC , adica sa consumi mai multe calorii decat introduci prin mancare. Din experienta mea, antrenamentele de intensitate moderata maresc pofta de mancare iar antrenamentele foarte intense o scad.


 


2.”Mancatul sanatos” nu garanteaza slabirea ba poate foarte usor sa ingrase. Migdalele, somonul, nucile, branza, cartofii la cuptor, hummus etc. sunt toate foarte sanatoase dar si foarte calorice. Daca le mananci „la liber” fara control pentru ca sunt ” safe”, s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta atunci cand te vei masura/cantari.


 


3.Daca „mersul la sala” scade nivelul activitatii fizice nestructurate din programul tau zilnic, iar nu e bine. Pe intelesul tuturor , daca te duci la sala 2 ore pe zi iar dupa aia zaci pe un scaun/canapea si nu mai ai niciun fel de alta activitate ( mers pe jos, spalat, calcat, carat 3 sacose etc) si mananci un pic mai mult , sa nu te mire daca nu vei slabi sau chiar te vei ingrasa.


 


4.”Eu am eliminat zaharul si l-am inlocuit cu mierea „. Alta greseala pe care o aud des de la oamenii care vor sa slabeasca. De ce? O lingurita de miere are 8-10 g si 25-30 cal. O lingurita de zahar are 5 g si 15-20 cal.


 


Deci mierea e mai densa si la volume egale contine mai multe calorii. Se absoarbe rapid in sange, creste brusc glicemia, e formata tot din molecule de glucoza si fructoza si o consumam cu generozitate fara mustrari de constiinta.


carmen bruma mancatul sanatos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004878 (s)