News Flash:

Care sunt noile tendinte în domeniul designului interior

28 Decembrie 2018
3641 Vizualizari | 0 Comentarii

O nuanță recomandată de experții în design interior în acest an este cea a valurilor spumoase ale oceanului care ajung la malul unei plaje nisipoase. Este vorba despre o nuanță deschisă, un denim vintage a blugilor decolorați cu efect casual. Se numește shade of cyan. Această culoare trebuie asociată cu alte culori, cu nuanțe de indigo și negru, pentru a avea un farmec aparte și a crea un stil complex. Poate fi asociată cu elemente de decor din lemn dar și cu obiecte din crom, nichel sau alamă care au un efect de glamour.

O tendință deosebită este reprezentată de stilul minimalist. Camera poate fi luminată complet de un candelabru modern sau o lampă agățată de plafon, care asigură o lumină ambientală perfectă. Mobilierul trebuie să fie simplu și elegant, dar să aibă un design de lux.

Designerii recomandă obiectele decorative din piatră naturală: vase, tăvi, suporturi de cărți, boluri și alte accesorii. Sunt realizate chiar și obiecte din mobilier din piatră naturală foarte interesante. Fiecare piesă este o creație pentru că este modelată manual, iar printre materialele folosite se află și marmura.

În acest an este apreciat mobilierul realizat la comandă din lemn în stil rustic. Sunt firme care se ocupă cu fabricarea mobilei și a mobilierului la comandă, dar și magazine de design interior care au astfel de produse la vânzare. Oamenii au multe opțiuni, pot găsi ceea ce le place: oglinzi, scaune deosebite din lemn, mobilier pictat manual cu motive interesante, cufere, dulapuri cu sertare și altele.

Mobilierul de tip artizanal tradițional este în trend, proiectat foarte interesant cu o înclinare modernă spre clasic. Fiecare obiect de mobilier are un design deosebit, care este pus în evidență de formă, culoare și detalii. Cele mai populare sunt scaunele împletite în culori neutre sau viu colorate. Majoritatea produselor impresionează prin culoare și combinații de materiale. Astfel fiecare în felul său este un produs unic, nou. Acest tip de mobilier este foarte frumos și recomandat pentru terase, balcoane, grădini, dar și pentru anumite spații largi din interiorul casei. Sunt realizate și accesorii, coșuri, vase, boluri, obiecte de decor.

O tendință în acest an pentru dormitor este reprezentată de materialele naturale și de combinațiile foarte interesante de culori pentru imprimeuri. Motivele sunt inspirate din flori, plante și animale. Se folosesc elemente ale naturii, care sunt foarte relaxante. Un pat confortabil trebuie să aibă o saltea de calitate dar și o lenjerie de pat din materiale naturale, din bumbac 100%. Poți găsi o lenjerie de pat și o cuvertură de calitate în magazinele online care comercializează produse românești apreciate în țara noastră.

În ceea ce privește designul de interior pentru bucătărie este folosită o paletă mai întunecată de culori și lumina ambientală. Se remarcă suprafețele din marmură cu efect gri închis. Accesoriile nu lipsesc dar nu sunt ținute la vedere și în plus sunt prezente și plantele. Acest stil este minimalist, elegant, de lux. Profilele sunt din aluminiu, iar spațiul în ansamblu are un aer misterios. Bucătăria este modernă, lumina ambientală îi dă un farmec deosebit. Apare și mobilierul din lemn de stejar. Bucătăria are finisajele perfecte, rafturi și dulapuri compacte.

O altă tendință este bucătăria spațioasă în care nu mai este vorba deloc de spațiu închis. Bucătăria trebuie să fie un loc de recreere în care cei din casă să se simtă bine. Și în acest caz se țin ascunse ustensilele de gătit, condimentele, accesoriile de bucătărie. Mobilierul este mare, are un design elegant, mânerele sertarelor sunt fin realizate, totul este cu atenție proiectat. Blatul de lucru este destul de mare, sunt multe sertare, lumina ambientală este perfectă. Întreaga bucătărie este elegantă, culorile se armonizează perfect. Predomină tonurile de gri, bej, alb, crem, negru.

Experții în design interior recomandă culorile întunecate deoarece ele creează o atmosferă relaxantă și confortabilă și pun în evidență anumite elemente decorative. Desigur procesul de selectare al culorii este dificil pentru ca să obții eleganță, contrast și echilibru. Acest lucru este realizat excelent de designeri.

Lemnul este folosit de asemenea pentru că induce o senzație de căldură și creează o ambianță intimă. Lumina are un rol principal în orice încăpere, pentru că ea produce ambianța potrivită și o stare de spirit bună. Lumina este un element important de design interior.

Galerie Foto

bucatarie_moderna
stilul minimalist materialele naturale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005749 (s)