News Flash:

Care sunt cele mai periculoase suplimente sexuale

24 Mai 2015
1361 Vizualizari | 2 Comentarii
fa sex cuplu
Autoritatile americane din domeniul sanatatii avertizeaza ca multe dintre suplimentele pentru sex aflate pe piata, care se administreaza pe cale orala, sunt potential periculoase. 

Se atrage atentia mai cu seama asupra a sase tipuri de pastile, Reload, Get It Up, Super Cheetah, Cave Diver, Nights to Remember si X Zen Platinum, comercializate si online, nu doar in SUA, care, desi pe eticheta nu se stipuleaza, contin sildenafil (care se cumpara sub numele de Viagra) si tadalafil (Cialis). Ambele, destinate tratarii disfunctiei erectile, se elibereaza doar cu reteta in mod normal, ele avand efecte secundare, relateaza LiveScience

In cazul suplimentelor indicate, insa, putini au habar ca sunt incluse si aceste ingrediente. De altfel, legea stipuleaza ca suplimentele pentru sex sa nu contina medicamente care se dau pe reteta.

Cei care au apucat sa-si achizitioneze astfel de suplimente sunt avertizati sa nu le foloseasca. Luna trecuta, Food and Drug Administration a retras de pe piata doua suplimente pentru sex, Vicerex si Black Ant, pentru ca acestea contineau sildenafil si tadalafil. (sursa: ziare.com)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

www.candipharm.com  | #52792
MorrisLox  | #52895
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005093 (s)