News Flash:

Care sunt cauzele ingrasatului rapid in anumite zone ale corpului. Vei fi curios sa afli si solutiile

16 Martie 2018
1391 Vizualizari | 0 Comentarii
ingrasat

La baza obezitatii stau mai multi factori si din pacate dietele, sportul sau suplimentele alimentare nu intotdeauna functioneaza, intrucat mult depinde de stilul de viata si de predispozitia genetica. Incearca sa identifici care este cea mai problematica zona a ta in ceea ce priveste depunerea grasimilor, iar noi iti vom spune cauza acestor kilograme in plus.

1. Este cel mai raspindit tip de obezitate. Oamenii adauga kilograme in zona dintre barbie si coapse, adica in zona ce cuprinde pieptul, abdomenul, gatul, spatele si mainile. Totul se datoreaza consumului excesiv de zahar si grasimi. Pentru a preveni aceasta situatie e suficient sa faci exercitii fizice cate cel putin 30 de minute in fiecare zi si sa reduci cantitatea de dulciuri si mancare grasa.

2. Aceasta schimbare a corpului este provocata de anxietate, depresie si stres. Grasimea se depoziteaza mai mult in zona abdomenului si la spate, formandu-se astfel „un colac” in jurul taliei. Deseori, oamenii incep sa consume multe dulciuri pentru a face fata problemelor cu care se confrunta si iata rezultatul. Pentru a slabi e necesar sa-ti educi autocontrolul si sa nu mananci dulce atunci cand esti deprimat.

3. Vinovatul acestui tip de obezitate este glutenul si proteina vegetala, pentru ca zona lui preferata de depunere este formata din coapse si posterior. De mentionat, ca asta li se intampla cel mai frecvent femeilor in timpul menopauzei, la varsta pubertatii sau cand e vorba de un dezechilibru hormonal. In aceste situatii, este indicat sa eviti modul sedentar de viata, fumatul si alcoolul.

4. Acest tip de obezitate afecteaza abdomenul, iar cauza este metabolismul lent. Oamenii care au aceasta problema simt de parca ar avea in burta un balon umflat. Cei mai predispusi in acest sens vor fi persoanele care fac excese de alcool sau au probleme de respiratie. In acest caz, se recomanda excluderea bauturilor spirtoase si suplimentarea ratiei cu fructe si legume.

5. Acest tip de obezitate este cauzat in principal de factorul genetic. Oamenii adauga kilograme de la fese pana la glezne. Solutia pentru aceasta problema consta intr-un mod activ de viata, precum ridicatul scarilor si alergatul.

6. In acest caz zona afectata este mai mare decat in al doilea tip, intrucat grasimea se depune pana la piept. Aceasta este o consecinta a modului de viata, mai exact a statului in pozitie sezuta timp de 8 ore pe zi. Pentru lupta contra kilogramelor adunate in acest fel se recomanda activitati fizice cardio cel putin de 3 ori pe saptamana. Poatenustiai.ro


 


obezitatii obezitate grasimea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005114 (s)