News Flash:

Carambol cu trei masini in apropiere de Remetea Mare

26 Mai 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
carambol cu masini
Carambol pe soseaua care leaga Timisoara de Lugoj, in apropiere de Remetea Mare. Un barbat a fost ranit dupa ce masina in care se afla, un Peugeot, a fost lovita in spate de un autobuz si a ricosat pe contrasens, unde a fost izbita de un alt autovehicul care venea din sens opus. Soferul masinii Peugeot a ramas incarcerat si a fost necesara interventia pompierilor pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului. 
Din primele informatii de la fata locului, barbatul din autoturismul Peugeot se indrepta spre Lugoj, cand, inainte de intrarea in localitatea Remetea Mare, a vrut sa vireze stanga si a oprit pentru a acorda prioritate masinilor care veneau din sens opus. In acel moment, un autobuz care mergea in aceeasi directie l-a lovit din spate, proiectandu-l pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu o Skoda care circula inspre Timisoara. Soferul din Skoda a incercat sa evite impactul, dar nu a reusit, el ajungand cu masina in camp. Mai mult, autobuzul a fost, de asemenea, lovit in spate de un Volkswagen Golf care se indrepta spre Lugoj, scrie tion.ro.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ambulantei, politiei, pompierilor si SMURD.
Soferul care se afla in autoturismul Peugeot, un barbat de aproximativ 50 de ani, a ramas incarcerat in masina care a fost serios avariata si a fost necesara interventia pompierilor pentru a-l scoate din autovehicul. El a fost ranit grav si transportat la spital. Din fericire, niciunul dintre cei 20 de pasageri care se aflau in autobuz si nici soferii celorlalte masini implicate in carambol nu au fost raniti.
Circulatia pe soseaua Timisoara – Lugoj s-a desfasurat cu dificultate pe ambele sensuri, masinile fiind redirectionate pe partile laterale ale drumului.
Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

peugeot smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005991 (s)