News Flash:

Carambol cu doua masini si un TIR, pe soseaua Timisoara-Lugoj

24 Iulie 2015
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
tir cu masina
 Carambol pe soseaua Timisoara-Lugoj, in care au fost implicate doua autoturisme si un autotren. In urma accidentului, doua persoane au fost transportate de urgenta la spital, pentru ingrijiri medicale.
Grav accident de circulatie la iesire din localitatea Sustra, joi seara. Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident in care au fost impicate doua autoturisme Volkswagen Polo si un autotren, scrie tion.ro.
Din primele informatii, accidentul a fost cauzat de catre soferita unui Volkswagen Polo, care circula spre Timisoara. La iesire din localitatea Sustra, spre Lugoj, aceasta nu a acordat prioritate cand a efectuat un viraj la stanga si s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism marca Volkswagen Polo, in care se afla soferul si sotia sa. Acestia se intorceau din Italia si mergeau spre Caransebes.
In urma impactului, autoturismul in care se afla soferita ce a cauzat accidentul a fost proiectat intr-un autotren, de unde a ricosat inapoi in celalalt Volkswagen Polo.
Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital, in urma accidentului. Este vorba despre soferita care a cauzat accidentul si despre soferul din Volkswagen Polo.
Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a petrecut accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006392 (s)