News Flash:

Captura impresionanta de lemne facuta de politistii timiseni

6 Iunie 2015
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
Captura serioasa de material lemnos pentru politistii timiseni. Oamenii legii au confiscat zeci de metri cubi de lemn de la un sofer care nu avea acte pentru marfa transportata. Acesta s-a ales si cu o amenda de 2.000 lei.
Soferul a fost oprit in trafic de politistii timiseni care au organizat o actiune impreuna cu cei de la Directia Silvica Timis. Oamenii legii i-au cerut soferului actele, insa acesta nu le-a putut prezenta, scrie tion.ro.
„Astfel, in jurul orei 05.30, politistii au oprit pentru control un autotren incarcat cu material lemnos. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca soferul, un barbat de 28 de ani, transporta peste 30 de metri³ de material lemnos (esenta fag, cer, frasin si paltin), fara a respecta prevederile legale. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.000 de lei conform Legii 171/2010, iar intreaga cantitate de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii si predata Ocolului Silvic Timisoara”, povestesc oamenii legii.

oamenii legii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005085 (s)