News Flash:

Captura importanta de droguri a politistilor de frontiera din Moravita

24 August 2016
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
vama moravita
Oamenii legii au prins doi sarbi care incercau sa introduca in Romania 12,5 kilograme de canabis. Cei doi se deplasau pe fasia verde.
Traficantii au fost descoperiti de oamenii legii cu aparatul de termoviziune, luni dimineata. Se deplasau pe jos pe camp, dinspre Serbia spre Romania.
„Imediat, o patrula din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis s-au deplasat in zona si au retinut persoanele in cauza, la aproximativ 800 m de frontiera, acestea fiind conduse la sediul Politiei de Frontiera, pentru cercetari. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acestia sunt cetateni sarbi, in varsta de 46, respectiv 24 ani. La primele verificari s-a constatat ca acestia aveau asupra lor un bagaj, in care s-au gasit 10 pungi cu o substanta vegetala cu miros intepator, in greutate de aproximativ 12,6 kg. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de trecere frauduloasa a frontierei de stat, contrabanda calificata si introducerea sau scoaterea din tara, precum si importul sau exportul de droguri de risc, fara drept. Cei doi cetateni sarbi au fost prezentati, in cursul zilei de ieri, procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, in vederea continuarii cercetarilor, iar substanta gasita asupra lor a fost trimisa spre expertizare”, transmit politistii de frontiera.

traficantii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005167 (s)