News Flash:

Cand vor primi manualele liceenii de clasele a XI-a si a XII-a din Timis

29 August 2016
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
manuale
Unii dintre elevi vor primi la inceput de an scolar manuale scolare. Nu toti si… nu chiar la… inceput. Spre o parte dintre cei 93.000 de elevi care vor incepe scoala in Timis, in 2016-2017, au plecat manuale de la Ministerul Educatiei, dar nu toate. Altii mai au de asteptat…
Conform reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Timis, manualele scolare pentru clasele primare se afla, o parte, in depozit, iar altele trebuie sa vina.
„Manualele digitale pentru clasele I-IV sunt contractate de minister. Pentru clasele I-III au sosit 75 la suta dintre manuale in depozitul inspectoratului scolar. Problema este la clasa a IV-a – doua titluri vor sosi in perioada septembrie-octombrie, alte patru titluri mai tarziu. Trebuie sa parvina de la Ministerul Educatiei”, spune Halasz Ferenc, inspectorul scolar general adjunct de Timis, scrie tion.ro.
Anul acesta, si liceenii de clasa a XI-a si a XII-a primesc manuale, integral, contractele au fost semnate la minister de fiecare unitate scolara. Elevii vor primi manualele doar din luna octombrie insa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)