News Flash:

Cand vor fi finalizate lucrarile la fatada Garii de Nord din Timisoara

24 Noiembrie 2014
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Fatada Garii de Nord din Timisoara, care a intrat in reabilitare in vara acestui an, este finalizata in proportie de 75%.  Deocamdata insa muncitorii vor reface doar intrarea in cladire, urmand ca fatada imobilului localizata pe partea cu liniile de cale ferata sa intre in reparatii anul viitor, scrie tion.ro
Lucrarile la fatada garii au inceput in luna august a acestui an si sunt  finalizate in proportie de  75%. Vechiul proiect de reabilitare, care urma sa fie realizat din fonduri europene, nu s-a mai concretizat. Acum se va incerca atragerea de noi surse de finantare europene, dar, pana atunci, Gara de Nord din Timisoara a intrat in reabilitare, finantarea fiind asigurata de Regionala CFR Timisoara.
Va fi igienizata si refacuta fatada cladirii, mai putin partea dinspre linii, si va fi reabilitata sala de asteptare. Regionala CFR Timisoara a alocat 390.000 de lei din bugetul propriu al  pentru aceste lucrari.
„Lucrarile merg bine. Eu sper sa tina vremea cu noi si sa finalizam partea asta dinspre oras, pe care o avem bugetata, iar partea dinspre linii la anul, pe buget, pe proiect. Anul asta speram sa finalizam partea dinspre oras. 75 la suta e finalizata. Suntem undeva pe la mijlocul garii, la intrarea in holul caselor de bilete cu schela. Avem schele si in partea cealalta, pana la Politia TF. Acum ne concentram pe exterior. La anul avem in proiect sa facem cealalta jumatate a fatadei garii, cea dinspre linii”, spune Alexandru Simu, directorul Regionalei CFR Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008117 (s)