News Flash:

Cand va fi inaugurata noua vama de la Nadlac

31 Mai 2015
1444 Vizualizari | 0 Comentarii
vama nadlac
Noul punct de frontiera dintre Romania si Ungaria, care se amenajeaza pe autostrada, la Nadlac, va fi finalizat pana la sfarsitul lunii iunie, a anuntat directorul CNADNR, Narcis Neaga, citat de www.romania-actualitati.ro. Tot atunci va fi deschis si tronsonul de 10 kilometri dintre Arad si Pecica.
Noua vama de la Nadlac va avea o suprafata de aproximativ 22 de hectare, urmand sa devina cel mai mare punct de frontiera din Romania. Acesta va prelua cea mai mare parte a traficului greu de pe DN 7, unde se formau coloane de TIR -uri dupa ridicarea restrictiilor de tonaj din Ungaria. Potrivit www.peundemerg.ro, atat la iesirea din Romania, cat si la intrarea in tara, este amenajata cate o parcare imensa. Singurele constructii permanente par a fi toaletele si sistemele de cantarire a camioanelor, restul constructiilor fiind realizate din containere provizorii. „Probabil se gandesc ca nu va fi nevoie de mult timp de punctul de trecere a trontierei ca urmare a intrarii (intr-un viitor apropiat) in Schengen” – opineaza cei de la www.peundemerg.ro, care au realizat si fotografii in zona viitoarei vami de la Nadlac.
"Amenajarea punctului de frontiera ar fi trebuit sa se realizeze in Ungaria, insa zona initial selectata a fost declarata zona protejata sit Natura 2000 iar, in contrapartida, partea maghiara va amenaja noua vama de la Bors, pe traseul autostrazii Suplacu de Barcau–Bors”, a precizat directorul CNADNR, citat de www.romania-actualitati.ro.
Conexiune A1-M43
Conexiunea autostrazii A1 Arad–Nadlac cu autostrada M43 spre Budapesta va fi realizata dupa data de 10 iulie, decizia privind inaugurarea celor doua segmente de autostrada urmand sa fie luata la nivel interguvernamental. Constructorul care realizeaza tronsonul dintre Mako si Nadlac va finaliza lucrarile de asfaltare pana pe 15 iunie, insa conform legislatiei din Ungaria este nevoie de o perioada de aproximativ o luna in care se efectueaza anumite teste.

singurele constructii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006174 (s)