News Flash:

Cand va fi inaugurata noua Sala de Consiliu din Primaria Timisoara

24 Decembrie 2015
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
sala consiliu
Peste 140.000 de euro din bugetul orasului au fost investiti in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara, locul de intalnire al consilierilor locali. Desi nu a fost inaugurata in stilul caracteristic al primarului Nicolae Robu, sala este folosita deja, ca loc de impartit daruri de Craciun pentru copiii care merg sa colinde functionarii publici din primarie.
Desi este gata, Sala de Consiliu a primariei va fi inaugurata abia la sfarsitul lunii ianuarie. Abia anul viitor va fi adusa aparatura, care este cumparata prin licitatie. Sala ar putea fi folosita mai devreme, insa primarul Timisoarei vrea sa… taie panglica.
„Sala de Consiliu este gata, mai putin dotarea cu aparatura electronica de votare si de video-conferinta. Nu am vrut atribuire directa, ci am vrut licitatie pentru aparatura. Toata aparatura va veni in luna ianuarie, amplificare avem deja, cred ca o vom putea folosi chiar la sfarsitul lunii ianuarie. Dupa o amenajare asa de frumoasa, s-ar cadea sa marcam acest obiectiv printr-o taiere de panglica”, a declarat Nicolae Robu.
Cinci luni s-a lucrat la Sala de Consiliu din primarie, care a capatat o noua fata. Mesele au fost aranjate altfel fata de cum erau puse inainte, pe mijlocul incaperii, in careu. Vizitatorii vor sta pe margini, in spatele consilierilor locali, de-o parte si de alta a salii. Au fost cumparate deja scaunele, de culoare deschisa. Potrivit declaratiilor primarului, Sala de Consiliu va putea fi folosita multifunctional.
Valoarea contractului a fost de 497.990 lei, cu tot cu TVA, insa consilierii locali au votat, la sfarsitul verii, o rectificare bugetara prin care au mai alocat 142.526 lei, pentru achizitia unui nou sistem de sonorizare. Vorbim, in total, despre 640.516 lei, adica peste 142.000 de euro, lucrarile fiind executate de firma Stareto, care a castigat licitatia municipalitatii.

bugetul orasului nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006892 (s)