News Flash:

Cand va fi adoptat bugetul de catre noul Guvern

22 Noiembrie 2015
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Premierul Dacian Ciolos a anuntat sambata ca a fost facut un calendar "etapizat" de discutie pe buget, cu obiectivul de a-l finaliza si adopta pana in jurul datei de 10 decembrie.

"Noi ne-am facut un calendar etapizat de discutie pe buget, cu obiectivul de a finaliza si de a adopta acest buget pana in jurul datei de 10 decembrie. Deci, in aceasta prima etapa discutam deocamdata de alocarile bugetare, plafoanele bugetare pe diferitele ministere si apoi o sa discutam si de cifrele, de calculele privind veniturile si vizavi de legislatia deja adoptata si ce putem acoperi", a afirmat prim-ministrul intr-o conferinta de presa.

El a mai anuntat ca luni dupa-amiaza va avea loc o noua intalnire informala a Guvernului la Palatul Victoria in care ministrul de Finante va veni cu o analiza.

"Deci, noi am luat un proiect de buget care a fost lasat de fostul guvern in Ministerul Finantelor. In prima sedinta de guvern ministrii au solicitat un timp de ragaz sa-si analizeze prioritatile pentru anul care vine, inclusiv prioritati cu un posibil impact bugetar. Le-am dat termen pana duminica seara sa isi clarifice aceste proiecte cu care vor sa vina in bugetul pentru 2016. Si luni dupa-amiaza vom avea din nou o intalnire informala de guvern aici, la Palatul Victoria, in care doamna ministru de Finante va veni cu o prima analiza a acestor solicitari si a ceea ce era deja prevazut in buget pentru alocarile bugetare pe ministere, acele asa-zise plafoane bugetare pe ministere (...)", a explicat Dacian Ciolos, referindu-se la proiectul de buget pe anul viitor.

 


dacian ciolos buget palatul victoria analiza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004527 (s)