News Flash:

Campioana olimpica Lavinia Milosovici a nascut un baietel sanatos

17 Iulie 2016
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
lavinia milosovici2
Andrei Nicolae Vanatu Milosovici este numele celui de-al treilea copil al campioanei olimpice Lavinia Milosovici, nascuta la Lugoj la 21 octombrie 1976. Andrei a venit pe lume vineri, 15 iulie, la orele 14:30, la maternitatea „Odobescu” din Timisoara, prin cezariana. Bebelusul, declarat perfect sanatos de catre medici, a luat nota 10 si are 3 kilograme si 970 de grame. In 2012, Lavinia l-a nascut pe Cosmin Mihai, un baietel sanatos pe care l-a botezat la Timisoara.
Lavinia Milosovici este una dintre cele mai titrate sportive pe care le-a dat Lugojul vreodata. Cele mai notabile performante ale acesteia sunt cele doua medalii de aur reusite la Olimpiada de la Barcelona, din anul 1992, la sarituri si respectiv la sol, dar si argintul pe echipe si bronzul la individual compus. La Jocurile Olimpice de la Atlanta, patru ani mai tarziu, Lavinia reusea bronzul la echipe si respectiv la individual compus.
La proba de sol din finala de la Barcelona, Lavinia a primit nota 10, a doua nota de 10 acordata la Barcelona si ultima pana in prezent din toata istoria gimnasticii. Milo este singura gimnasta, cu exceptia cehoaicei Věra Čáslavská, care a cucerit cel putin un titlul mondial sau olimpic la absolut toate aparatele.
Familia Laviniei Milosovici a suferit, in 2008, o drama de nedescris, dupa ce fiica Denisa Florentina a murit la varsta de doar patru ani. Copila, care suferea de o boala grava a sistemului nervos, a fost operata la o clinica din Beijing in 2007, insa a pierdut lupta cu afectiunea un an mai tarziu.

lavinia milosovici timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007216 (s)