News Flash:

Camelia Roiu, medicul care a filmat pacientul pe ranile caruia se aflau larve, catre ministrul Sanatatii: "E pacat ca nu ne-ati protejat pe toti care am spus adevarul"

26 Iulie 2016
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
camelia roiu
Medicul care a filmat pacientul de la Spitalul de Arsi pe ranile caruia se aflau larve a scris pe pagina de Facebook un mesaj adresat ministrului Sanatatii, referitor faptul ca este cercetat disciplinar si la modul in care este tratat de colegi, sustinand ca este "impiedicat sa isi faca meseria".
"Nici hartiile astea nu sunteti de acord, domnule ministru, sa le arat? Am inteles de la sedinta de vineri, cand ati venit in spital, ca nu sunteti de acord cu asemenea practici (imaginile filmate) si ca va imaginati cat de greu iti e cand sta cineva la "popoul tau" sa e pozeze in timp ce iti faci meseria. Doar ca eu nu am pozat pe nimeni in timp ce opera. Incercati atunci sa faceti acelasi exercitiu de imaginatie cu mine, acum, cand sunt convocata in vreo doua comisii de cercetare disciplinara, comisii compuse din medici inculpati penal care, culmea, aveau in responsabilitate si unitatea de transfuzii si tot ce tine de ingrijirea arsilor (inclusiv viermii)", a scris medicul Camelia Roiu pe pagina sa de Facebook dupa ce a postat documentele prin care este convocata de comisia de cercetare disciplinara a Spitalului de Arsi.
In mesajul postat medicul sustine ca este impiedicat sa isi faca meseria.
"Poate va imaginati si cum ma simt cand sunt impiedicata sa-mi fac meseria, cand mi se taie in foaia de terapie indicatiile de analize si monitorizarile orare si cand vine un sef iresponsabil sa-mi ia aparatele performante din sala de operatie pe motiv ca le degradez daca le deplasez 10 metri, aparatele fiind mobile din fabricatie. Poate va imaginati si cum e sa-ti zica sotul asistentei sefe "Taci, ca te pocnesc" iar comisia de disciplina, din care face parte acelasi sef, sa-l sanctioneze exemplar cu "mustrare verbala". Stiti ca psihologii spun ca sentimentul de vina e cel mai greu de dus. Mai ales cand e vorba de morti. Eu ma saturasem. Cineva trebuia sa si-i asume...", a mai scris Camelia Roiu.
De asemenea, Camelia Roiu ii reproseaza ministrului Vlad Voiculescu lipsa de transparenta in cazul schimbarii din functie a fostului manager al unitatii medicale, Mihai Marinescu, si recomanda un spital modular cu 60 de paturi, mentionand ca renovarea sectiei de Terapie Intensiva nu e suficienta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)