News Flash:

Calin Popescu Tariceanu, despre Ordonanta lui Tudorel Toader: Ministrul Justitiei incearca sa gaseasca cea mai buna solutie

11 Septembrie 2018
3017 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca Tudorel Toader incearca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru combaterea efectelor protocoalelor secrete, sustinand ca e nevoie, pe termen lung, de o comisie formata din experti interni si internationali pentru revizuirea legislatiei.
"Ministrul Justitiei incearca sa gaseasca cea mai buna solutie juridica pentru a anula aceste protocoale care au adagat la lege. Gravitatea efectelor e incontestabila. Exista oameni, probabil nevinovati, care pe baza unor inregistrari, care nu pot fi proba decisiva, au fost inculpati. Propunerea ministrului Justitiei se refera la o ordonanta care sa permita redeschiderea tuturor dosarelor in care probele s-au bazat pe ascultari, aplicarea protocoalelor dintre SRI si parchete. Cred ca nu e suficient", a declarat Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3.

Presedintele Senatului spune ca e nevoie de o comisie de experti interni si internationali pentru modificarea legislatiei.

"Am vorbit despre necesitatea constituirii unei comisii atat de experti juridici din Romana, cat si din strainatate, care sa revizuiasca legislatia pe care o cunoasteam si Codul Penal si de Procedura sa aveti siguranta ca revenim la normalitate, la respectul pentru aparare, la respectul drepturile fundamnetale, la o justitie fireasca. Aceasta comisie va trebui sa elaboreze un set de recomandari pe care sa le avem in vedere si sa facem modificarile la legislatie", a mai spus Tariceanu.

Mediafax


tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004971 (s)