News Flash:

Calendarul simularilor din 2015! Evaluarea la clasa a VIII-a are loc in februarie

2 Ianuarie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Simularea evaluarii nationale la clasa a VIII-a va avea loc in perioada 23-25 februarie, iar cea pentru bacalaureat, la clasele a XI-a si a XII-a, va fi organizata in perioada 2-6 martie.
Aceaste teste au un scop dublu: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluari nationale, respectiv a unui examen de bacalaureat national si optimizarea rezultatelor obtinute la finalul studiilor gimnaziale sau liceale.
Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, simularea evaluarii nationale din anul scolar 2014-2015, pentru elevii clasei a VIII-a se va desfasura in 23 februarie la Limba si literatura romana, in 24 februarie la Matematica si in 25 februarie la Limba si literatura materna, in 6 martie urmand sa fie afisate rezultatele.
Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a va avea loc in 2 martie la Limba si literatura romana, in 3 martie la Limba si literatura materna, in 4 martie la proba obligatorie a profilului si in 6 martie la proba la alegere a profilului si specializarii (numai pentru elevii clasei a XII-a), afisarea rezultatelor fiind programata in 12 martie.
„In vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral”, au anuntat reprezentantii Ministerului Educatiei.
In 2015, examenul de bacalaureat va fi organizat in doua sesiuni, respectiv in iunie – iulie si august – septembrie.

bacalaureat national rezultatelor obtinute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)