News Flash:

BUNA ZIUA TIMISOARA va ureaza LA MULTI ANI si un an AN NOU CU SANATATE SI BUCURII

1 Ianuarie 2015
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
Buna Ziua Timisoara va ureaza un calduros La Multi Ani, iar anul 2015 sa va aduca numai bucurii si sanatate. Va dorim sa fiti alaturi de noi, ca si pana acum, sa ne cititi in continuare si va promitem ca vom fi la fel de prompti in a va aduce la cunostinta cele mai noi informatii din Timisoara, zona Banatului si din tara. 
 
In randurile de mai jos va oferim cateva mesaje pe care sa le trimiteti celor dragi de Anul Nou: 

AN NOU FERICIT, MESAJE DE ANUL NOU 2015:
"Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2014, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!"
"La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc."
"Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULTI ANI!"
"Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!"
"La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate,tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!"
"Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani!"
"Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma"
"Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!"
"Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!"
"Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari."
"E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri"
"Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus"
"Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!"
"Previziuni meteo de REVELION 2015: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!"
Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul in cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!"
"Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!"
"Lovite-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!" 
"Va doresc de 2015 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!"
"Aho Aho, e Anul nou,
Si gaina-i fara ou,
Si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!
             La Multi Ani, 2015!"
"Bate-n usa. Bate-n geam. Cine este, noul an"
"Momentele speciale ale sfarsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!"
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/an-nou-fericit-mesaje-de-anul-nou-cu-care-nu-dai-gres_192144.html#ixzz3NNjgIatR
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005005 (s)