News Flash:

„Bucătarul Regelui” își spune povestea, duminică, în Iulius Town

22 Noiembrie 2019
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 22 noiembrie 2019: Nu ți-ai făcut încă planuri pentru weekend. Avem o agendă de evenimente captivante, pentru toate vârstele, la Iulius Town Timișoara, destinația ta preferată pentru petrecerea timpului liber.

Reducerile Black Sale continuă în majoritatea magazinelor, așa că ai la dispoziție un întreg weekend pentru a te bucura din plin de ele. Promoții de până la 80% la articole fashion, accesorii, cosmetice și decorațiuni îți vor face sesiunile de shopping mai plăcute.

Ce se întâmplă când bucătăria este dată peste cap de cerințele culinare trăznite ale noii regine? Ne spune „Bucătarul Regelui”, duminică, 24 noiembrie 2019, de la ora 11.00, la demisolul Iulius Mall. Magic Puppet îi așteaptă pe copii la un spectacol interactiv de teatru de păpuși, unde vor învăța că munca în echipă este cea mai bună soluție. După spectacol, ne pregătim de bal mascat, la atelierul de creație. Vom confecționa măști și accesorii de carnaval, pe care să le folosim la petrecerile cu prietenii.

Poveștile de demult prind contur și la Târgul de Antichități, care se desfășoară până duminică, la demisolul mall-ului. Te-ai gândit ce cadou minunat de Crăciun ar fi o bijuterie deosebită, care poartă amprenta trecutului? Găsești numeroase piese elegante la standurile colecționarilor, alături de multe alte propuneri cu patina timpului.

Dacă încă nu ești pregătit pentru sezonul rece, te așteptăm la Târgul de Blănuri, de la parterul Iulius Mall. Până duminică, producători autohtoni îți propun haine călduroase și accesorii perfecte pentru a ține frigul la distanță. Iar dacă te preocupă stilul de viață echilibrat, tot la parter, se desfășoară și Expo Sănătate. Ceaiurile sunt nelipsite în zilele reci, la fel și remediile care îți întăresc imunitatea. Descoperă beneficiile produselor naturiste, la târgul din Iulius Mall!

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005221 (s)