News Flash:

BREAKING NEWS: Sevil Shhaideh, audiata la DNA in dosarul Belina!

25 Aprilie 2018
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh, consilier de stat, a ajuns, miercuri, la sediul DNA, fiind citata in dosarul Insula Belina”, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu.
Si pe 17 ianuarie 2018, Sevil Shhaideh a fost citata la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta rezultatul expertizei realizate in dosarul Belina. Expertii au redactat atunci raportul de evaluare a insulei Belina.

"Am primit raportul expertizei Avem un termen de analiza a acestei expertize, termen in care putem sa formulam observatii sau obiectiuni. Este o procedura, sunt obligata sa ma prezint ori de cate ori sunt citata. Am venit, am preluat aceasta expertiza, ma voi pronunta asupra ei", a declarat Sevil Shhaideh atunci.

Surse judiciare declarau atunci, pentru MEDIAFAX, ca raportul de expertiza are 800 pagini.


Fostul vicepremier Sevil Shhaideh este urmarit penal pentru abuz in serviciu in dosarul „Insula Belina”, cauza in care DNA a cerut Camerei Deputatilor si incuviintarea urmaririi penale pentru Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene. Solicitarea a fost respinsa de parlamentari.

Procurorii DNA sustin ca in 2013, parti din Insula Belina si Bratul Pavel, cu suprafata de 278,78 hectare, respectiv 45 hectare, situate in albia minora a Dunarii, au fost trecute ilegal din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private.

DNA ii acuza pe cei doi ministri ca au contribuit la adoptarea nelegala a hotararii de guvern prin care a fost transferata insula Belina din patrimoniul statului in cel al Consiliului Judetean Teleorman.


sevil shhaideh consilier dna dosarul insula belina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005492 (s)