News Flash:

BREAKING NEWS! Primul roman mort in atentatul de la Nisa. Tatal copilului ranit a decedat

19 Iulie 2016
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
familie nisa
Ministerul Afacerilor Externe anunta marti decesul unui cetatean roman in urma atacului de la Nisa, membru al familiei data disparuta anterior, mama si copilul raniti in atentat fiind in continuare internati in spital.

"Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret decesul unui cetatean roman in urma atacului de la Nisa, membru al familiei data disparuta anterior. Autoritatile franceze au confirmat decesul. Procedura de identificare a corpului neinsufletit al victimei de cetatenie romana, efectuata de catre autoritatile franceze, s-a finalizat in urma cu putin timp, cu sprijinul autoritatilor romane", informeaza MAE, printr-un comunicat de presa remis marti MEDIAFAX.
Copilul si mama sa au fost identificati printre raniti, aflandu-se internati in doua spitale din Nisa, iar starea lor de sanatate evolueaza pozitiv, potrivit sursei citate.
Reprezentantul Consulatului General al Romaniei la Marsilia si consulul onorific la Nisa se afla alaturi de familia cetateanului roman decedat, acordand in continuare sprijinul necesar.
De asemenea, reprezentantii ambasadei Romaniei la Paris mentin legatura cu celula de criza instituita de autoritatile franceze. "Ministerul Afacerilor Externe adreseaza sincere condoleante familiei indoliate si va acorda intreaga asistenta necesara in continuare", se mai mentioneaza in comunicat.
Marti, pe pagina de Facebook SOS Nisa, a aparut un alt apel privind posibila disparitie a unui alt roman, Stefan Valentin Barbu, in varsta de 40 de ani.
Pe de alta parte, MAE a precizat marti ca, in urma demersurilor facute de Ambasada de la Paris, a rezultat ca alti doi cetateni romani, despre care s-a vehiculat ca au disparut dupa atentatul de la Nisa, nu se aflau in zona respectiva la momentul producerii atacului si nu figureaza in evidenta autoritatilor franceze.

nisa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004903 (s)