News Flash:

BREAKING NEWS! Motiunea de cenzura a fost RESPINSA!

12 Iunie 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta2
Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa, fiind inregistrate 194 de voturi "pentru", fata de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind "impotriva", iar 7 anulate. Premierul Ponta a aratat, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca opozitia a dovedit ca nu are majoritate parlamentara si, astfel, a fost inchisa discutia pe acest subiect iar Guvernul trebuie sa isi continue activitatea, tara avand nevoie sa fie guvernata
Potrivit rezultatului anuntat in plenul Parlamentului, au fost 207 voturi valabil exprimate, din care 194 "pentru" si 13 "impotriva".
Alte 7 voturi au fost anulate.
Pentru a fi adoptata, motiunea ar fi trebuit sa fie votata de 278 de parlamentari, adica jumatate plus unu din numarul alesilor.
Motiunea de cenzura inititulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!" a fost semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputati si senatori ai PNL.
Ponta, dupa motiune: S-a inchis discutia despre majoritate
Premierul Ponta a aratat, vineri, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca opozitia a dovedit ca nu are majoritate parlamentara si, astfel, a fost inchisa discutia pe acest subiect iar Guvernul trebuie sa isi continue activitatea, tara avand nevoie sa fie guvernata
"S-a inchis discutia despre majoritate, nu au majoritate. Haideti, sa ne apucam de treaba, ca tara trebuie sa fie guvernata", a spus Ponta.
Sedinta a fost condusa de presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006014 (s)