News Flash:

BREAKING NEWS! Mohamed Abrini: Euro 2016 este tinta principala a gruparii teroriste ISIS

11 Aprilie 2016
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic3
Unul dintre autorii atentatelor de la Bruxelles, Mohamed Abrini, le-a dezvaluit autoritatilor belgiene ca gruparea terorista planuieste atacuri la meciurile de la Campionatul European din Franta. Competitia incepe pe 10 iunie, pe Stade de France, cu meciul Franta-Romania.
"Omul cu palarie", asa cum a fost poreclit Mohamed Abrini, unul dintre teroristii care au planuit atentatele de pe aeroportul din Bruxelles, dar si pe cele din noiembrie 2015 de la Paris, a dezvaluit autoritatilor belgiene ca Euro 2016 este tinta majora a gruparii teroriste ISIS.
Declaratia lui Abrini vine la cinci luni de la atentatele de la Paris, in urma carora au fost ucise 130 de persoane. Atunci, teroristii au incercat sa atace si Stade de France, arena pe care era in plina desfasurare amicalul Franta-Germania.
Cotidianul The Mirror trage un semnal de alarma si scrie ca la Euro 2016 vor fi prezenti in numar mare fani din Anglia, Tara Galilor sau Irlanda. Euro 2016 incepe pe 10 iunie, cu meciul Franta-Romania, partida care va avea loc pe arena Stade de France.
Peste 162 de persoane si-au pierdut viata intr-un interval de doar 5 luni, in atentatele de la Paris si Bruxelles, ambele revendicate de catre gruparea terorista ISIS.

franta-romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)