News Flash:

BREAKING NEWS! Guvernul Ciolos a primit avizul Parlamentului

17 Noiembrie 2015
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
UPDATE 15:42 - Guvernul Ciolos a trecut cu 389 voturi pentru si 115 impotriva.
UPDATE 15:18 - Votul s-a terminat. Guvernul Ciolos are nevoie de 274 de voturi pentru a trece de Parlament.
UPDATE 15:02 - In acest moment, Parlamentul da votul de investitura Guvernului Ciolos. Parlamentarii se prezinta la urne, unde-si exprima optiunile. Potrivit estimarilor, Guvernul Ciolos are mari sanse sa obtina numarul de voturi pentru a fi validat.
UPDATE 13:59 - "Domnule prim-ministru, persoana dvs, impreuna cu reputatia si prestigiu, este, poate fara voia si stiinta, parte a unul plan elaborat in urma cu un an. Acest plan implica institutii ale statului si urmareste anihilarea statului de drept. Acest plan care se executa sub privirea ingaduitoare a presedintelui Romaniei, presupune subordonarea subordonarea Justitiei si investirea "Guvernului meu". Sunteti pe cale sa intrati intr-un joc ale carui reguli si consecinte nu le cunoasteti inca", a spus Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE.

"PNL nu a propus un guvern politic. Nu a cerut niciun post de ministru in acest cabinet. Nu a solicitat niciun avantaj politic. Doar daca esti un partid nascut in 1875 ca PNL trecut prin toate poti sa faci aceasta optiune in mod credibil. PNL crede in aceasta solutie cu toate sincopele in formarea echipei. Vom vota noul guvern pentru ca avem incredere ca este o formula buna si o solutie pentru iesirea din criza de incredere. Veti avea un partener loial in toate masurile bune pe care le veti lua, dar veti avea si o voce critica si sincera atunci cand vom considera. Am convingerea ca vor fi reparate sau macar stopate o parte din abuzurile guvernlui Ponta", a declarat Alina Gorghiu, co-presedinte PNL.

"Acest Guvern nu este asumat de nicio majoritate parlamentara. De felul in care va raspunde Guvernul Ciolos la asteptarile noastre va depinde si pozitia PSD si nu doar la votul de astazi. Domnule prim-ministru, mostenirea dvs este o economie care functioneaza. Domnule prim-ministru, miunea dvs, este sa cresteti salariul minim la 1.200 de lei in 2016, sa asigurati cresterea cu 10% a tuturor salariatilor. avem bani pentru aceasta crestere. De felul in care le veti implementa, va depinde pozitia PSD. de dvs depinde daca in Parlament vom fi parteneri sau adversari. Conducerea PSD  a decis sa recomande pentru investitura Guvernului Ciolos, ddar votul nostru nu va fi un cec in alb. Daca vom avea cea mai mica indoiala ca acsete conditii nu sunt respectate, atunci sprijinul nostru va inceta. Atunci vom folosi toate mijlocale parlamentare pentru a concedia acest Guvern. Victor Ponta a fost cel mai bun premier de la revolutie incoace", a spus Liviu Dragnea, lider PSD.
 

UPDATE 13:27 - Liviu Dranea a tinut sa faca un bilant al guvernarii Ponta, punand accent pe faptul ca au fost reintregite salariile si pensiile, pentru a corecta "cea mai mare nedreptate facuta de guvernele anterioare".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)