News Flash:

BREAKING NEWS: Descinderi ale DNA Timisoara si DGA la vamile Nadlac I, Nadlac II si Varsand

18 Ianuarie 2017
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
dga
DNA Timisoara si DGA au descins, miercuri, in mai multe puncte de trecere a frontierei din vestul tarii, in urma unor sesizari legate de faptul ca politisti de frontiera ar fi pretins mita pentru a "nu observa" unele ilegalitati, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unor surse judiciare, procurorii si politistii au descins simultan la punctele de trecere a frontierei Nadlac I, Nadlac II si Varsand, dar si la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad pentru a pune in executare mai multe mandate de aducere.
Ancheta procurorilor anticoruptie a pornit de la o serie de sesizari legate de faptul ca politistii de frontiera ar fi pretins si primit mita pentru a "nu observa" unele ilegalitati.
Corform surselor judiciare citate, mai multi politisti de frontiera ar fi primit mita intre 10 euro si 41.000 de euro.
Unul dintre politisti este banuit ca a cerut bani pentru a permite tranzitul unui TIR din Serbia incarcat cu tigari. Tranzactia nu a mai avut loc, pentru ca au intervenit procurorii.
La ora transmiterii acestei stiri, anchetatorii ridica suspectii, acestia urmand sa fie adusi pentru audieri la sediul DNA Timisoara. Potrivit surselor judiciare citate, la audieri vor fi adusi 18 politisti si un angajat ANAF.
"Se efectueaza acte procedurale in cadrul unui dosar in care se investigheaza suspiciunea savarsirii unor infractiuni de coruptie, respectiv luare si dare de mita presupuse a fi comise de catre politisti de frontiera din cadrul a patru puncte de frontiera situate pe raza judetului Arad. Cele patru puncte deocamdata ar fi Turnu, Varsand, Nadlac 1 si Nadlac 2", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie, Livia Saplacan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005373 (s)