News Flash:

BREAKING NEWS! COD PORTOCALIU de VISCOL si NINSORI! VEZI HARTA judetelor afectate

5 Ianuarie 2017
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsori abundente2
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) e emis, joi dimineata, un cod portocaliu si doua coduri galbene de viscol puternic si ninsori abundente in mai multe judete din tara, inclusiv in Capitala.
AVERTIZARE METEOROLOGICA
COD GALBEN
Interval de valabilitate: 05 ianuarie, ora 22.00 – 06 ianuarie, ora 20.00
Fenomene vizate:ninsori insemnate cantitativ si local viscolite;
Zone afectate: conform textului si hartii
In intervalul mentionat aria ninsorilor se va extinde treptat dinspre Lunca Dunarii si va cuprinde sudul, centrul si estul tarii. In Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul si centrul Moldovei, precum si in zona Carpatilor de Curbura, local ninsorile vor fi insemnate cantitativ si se va depune strat de zapada consistent.
Va fi viscol in Dobrogea, in cea mai mare parte a Munteniei si in jumatatea sudica a Moldovei unde vantul va avea intensificari cu viteze de 50...70 km/h. In Carpatii de Curbura si zona inalta din Carpatii Meridionali rafalele vor depasi 80...90 km/h, iar zapada va fi spulberata si troienita. La inceputul intervalului pe litoral vor fi precipitatii mixte si se va depune polei.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 06 ianuarie, orele 02.00 - 18.00
Fenomene vizate: viscol puternic;
Zone afectate: conform textului si hartii
In a doua parte a noptii de joi spre vineri (05/06 ianuarie) si in cursul zilei de vineri (06 ianuarie), in Municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea, temporar viscolul va fi puternic, rafalele vantului vor atinge 70...85 km/h, reducand vizibilitatea sub 50 m si local troienind zapada.

Galerie Foto

cod_ninsori1
cod portocaliu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005613 (s)